Heeft u vragen of hulp nodig bij uw keuze? Maak gebruik van het formulier hiernaast. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

 

 

 

 

 

Kansberoepen.nl is een initiatief van NCOI Groep. De grootste opleidingsinstituten van Nederland voor werkenden en werkzoekenden en UWV bieden u inzicht in de subsidieregeling voor kansberoepen. Aan deze website werken mee NCOI Opleidingen, Scheidegger opleidingen, NTI, Boertien Vergouwen Overduin, Bestuursacademie Nederland, ISBW opleiding en training, Computrain, NIBE-SVV, Markus Verbeek Praehep, 112 BHV, EVC Centrum Nederland

Neem contact met ons op

Door dit formulier te verzenden dient u een contact aanvraag in. Velden met een * zijn verplicht.Om u beter te kunnen adviseren kunnen we telefonisch of per e-mail contact met u opnemen.

Leg uw ervaring vast met een EVC-procedure

Is een EVC-procedure ook geschikt voor u? Doorloop vrijblijvend en kosteloos de Quickscan. In slechts zeven minuten weet u of het starten van een EVC-procedure zinvol voor u is.

Kansberoepen

Ontvang € 2.500,- subsidie op een opleiding en vergroot de kansen op een baan. UWV biedt op grote schaal subsidie aan in de vorm van scholingsvouchers.